Elektrisk körning i en ny dimension

Den nya Aiways U5 har generöst med plats för både förare och passagerare med sina imponerande invändiga dimensioner. Och så har bagageutrymmet gott om plats för barnvagn, weekendväskor och shoppingrundor. Den nya Aiways U5 är din oas på fyra hjul som ger plats att njuta både av vardagskörningen och de längre turerna.

Överdrivet mycket plats är en underdrift

Plats är ingen bristvara i den nya U5. Stort som smått ryms i det praktiska och stängda utrymmet mellan framsätena eller under mittkonsolen. Med alla fem säten i bruk rymmer bagageutrymmet 496 liter och om baksätets ryggstöd fälls in plant med bagageutrymmets golv ryms 1 619 liter. Behöver du mer plats finns det ett extra fack under golvet i bagageutrymmet. Ett smart fack under motorluckan fram ger plats för typ 2-laddkablar och nödladdare, där det är enkelt att nå dem när bilen ska laddas.

Frihet från topp till tå

Oavsett om du väljer den nya Aiways U5 i Plus- eller Premium-version kan den skryta med helt suveräna säten och massor av benutrymme både fram och bak, så att både stora och små i familjen sitter lika bekvämt. I baksätet finns det plats för upp till tre passagerare som alla har gott om plats att bre ut sig och njuta av varje kilometer under bilresan.


Aiways U5:Förbrukning 166-170 kWh/km. Räckvidd: 400 km (WLTP-norm) – kan påverkas av körstil och väderförhållanden.

Aiways U5

El

Automatisk

Pris från

459 900 kr

Månadskostnad

5 725 kr / månad

IntresseanmälanBoka provkörning

Förslag beräknat på följande:

Loading...