Kampanjer


C3 Shine PureTech 82hk

Privatleasing

2.799 kr / månad

Inkl. service, garanti, assistans & 3000 mil.


Villkor och mer information

Avtalstid: 36 månader

 

Småbilen med karaktär

Med Citroën C3 får du en inspirerande och unik bil som sticker ut från mängden. Den toppmoderna personbilen är utrustad med 12 olika förarassistanssystem som underlättar din körning. Med ett imponerande urval av anpassningsmöjligheter kan du matcha din bil med din personliga stil. C3 är bensindriven och finns tillgänglig i två motorvarianter: 82 hk och 110 hk.

Avancerad komfort och 300l bagageutrymme

Citroën C3 är utrustad med speciella Advanced Comfort-säten, en specifik vaddering och struktur i kombination med exceptionellt svankstöd bidrar till både ökad komfort och bättre stöd. Den goda komforten bidrar till att du kan njuta även av längre resor.

Låt C3 göra din vardag enklare. Med ett generöst bagageutrymme på 300 L har du plats för allt du behöver och lite till. Ytterligare utrymme frigörs framtill i bilen genom ett smart förvaringsutrymme i mittkonsolen, stort handsfack (6,25 l) och generösa förvaringsytor i framdörrarna.

Upplev trygghet med 12 förarassistanssystem

Citroën C3 har 12 förarassistanssystem som ger en trygg och säker vardagskörning, gör det lättare att manövrera, ger föraren stöd och förhindrar olyckor. C3 erbjuder bland annat backkamera, automatiskt hel och halvljus, trafikskyltsavläsning, dödavinkelvarnare, parkeringssensorer, nyckelfritt lås- och startsystem, aktivsäkerhetsbroms, körfältsvarnare och farthållare med hastighetsinställning.


Citroën C3: Bränsleförbrukning blandad körning: 5,4-5,5 l/100 km, CO2-utsläpp blandad körning: 123 g/km.

Mobility Motors LundMobility Motors Malmö

Citroën C3

Bensin

Manuell

Pris från

199 990 kr

Månadskostnad

2 490 kr / månad

Intresseanmälan

Förslag beräknat på följande:

Loading...