Kampanjer


Laddning ingår!
Just nu får du 10.000 kr i laddning när du köper eller privatleasar denna modell.

Spara 10.000 kr


Villkor: Laddvouchern giltig i 24 månader efter aktivering

EQA 250+
Privatleasing - 0 kr i kontantinsats 5.995 kr / månad Inkl. service och 4500 mil.

Villkor: Avtalstid 36 månader

 
Elektrifierand vid första ögonkast

Välkommen till en ny era av elektrisk körning med Mercedes EQA. Denna kompakta SUV erbjuder en perfekt kombination av avancerad teknik, hållbar prestanda och stilren design. Upptäck varför Mercedes EQA är det ultimata valet för den moderna bilföraren som värdesätter både miljö och komfort.

Stil och Funktionalitet

Mercedes EQA är utformad för att imponera. Med sin sportiga och eleganta exteriör, kompletterad av en smart designad interiör erbjuder denna SUV både stil och funktion. Kupén är rymlig och sofistikerad, utrustad med högkvalitativa materialval och de senaste bekvämligheterna för att ge dig en lyxig körupplevelse.

Elektrisk kraft och effektivitet

Med Mercedes EQA får du en kraftfull och effektiv elektrisk drivlina som ger dig en räckvidd på upp till 560 km på en laddning. Snabbladdningstekniken gör att du kan ladda batteriet från 10% till 80% på bara 30 minuter.

Innovativ teknik

Mercedes EQA är utrustad med den senaste tekniken för att förbättra din körupplevelse. MBUX infotainmentsystemet erbjuder en intuitiv pekskärm, röststyrning och smarta funktioner som gör varje resa både roligare och mer bekväm. Dessutom inkluderar EQA avancerade säkerhetsfunktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistent och automatisk nödbromsning för att säkerställa din och dina passagerares säkerhet.


EQA 250:Bränsleförbrukning blandad körning: 15,5 kWh/100km, CO2-utsläpp 0 g/km.

Mobility Motors Norrtälje

Mercedes EQA

El

Automatisk

Pris från

549 000 kr

Månadskostnad

6 835 kr / månad

Intresseanmälan

Förslag beräknat på följande:

Loading...