Kampanjer


Laddning ingår!

Just nu får du 15.000 kr i laddning när du köper denna modell. Spara 15.000 kr


Villkor: Laddvouchern giltig i 24 månader efter aktivering

Upp till 743 km helt elektrisk räckvidd

Upptäck nya Mercedes EQS, en toppmodern och helt eldriven lyxbil med coupéliknande taklinje. På en laddning tar du dig upp till otroliga 743 km. Bilen är utrustad med bland annat MBUX Hyperscreen som låter dig stänga dörrarna beröringsfritt.

Exklusiv design

EQS ger dig aerodynamik i kombination med elegant lätthet. Modellen bjuder på en rymlig kupé tack vare sin coupé liknande taklinje. De innovativt designade LED-lamporna i form av en spiralformad och belyst helix i 3D ger dig ett lyxigt helhetsintryck.

Genom en lättberöring öppnar du EQS komfort-dörrar. Smart teknologi läser av din omgivning och säkerställer att de aldrig öppnas då något är i vägen. Med EQS tar du dig igenom vardagen med lätthet och flärd.

Elegant mix av materialval

Låt EQS leda dig in i framtidens komfort. En elegant materialmix sätter sin prägel bland annat genom paneler av trä. MBUX Hyperscreen är en av interiörens höjdpunkter. En stor bildskärmsenhet som elegant sträcker sig nästan hela vägen från ena A-stolpen till den andra. Under ett gemensamt sammanfogat täckglas hittar du en förardisplay, en OLED-centraldisplay och en OLED-passagerardisplay som smälter samman till en display. Med undantag för det s.k. Zero Layer har MBUX Hyperscreen intuitiv touch-manövrering med haptisk återkoppling.

Elegant komfort

Multikonturstolar med ”Hot Stone”-massageprogram ger dig många inställningsmöjligheter och hjälper dig till en, ergonomiskt sätt, optimal sätesposition. Dessutom kan du aktivera den sköna massageeffekten som gör din körning till en njutbar upplevelse.


Mercedes-Benz EQS 100% Elektrisk: Bränsleförbrukning blandad körning: 16,4-20 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km. Elektriskt batteri upp till 385kWh med elektrisk räckvidd upp till 743km

Mobility Motors Norrtälje

Mercedes-Benz EQS

El

Pris från

899 000 kr

Månadskostnad

11 192 kr / månad

Intresseanmälan

Förslag beräknat på följande:

Loading...