Nya eCitan Skåpbil
Lastutrymmet i nya Citan skåpbil har en låg lastkant och är lätt att komma åt, så att det är ännu enklare att lasta i och ur bilen: Tack vare lastutrymmets stora bredd mellan hjulhusen går det lättare att exempelvis ställa in lastpallar. Som standard lastas Citan skåpbil via de asymmetriska, tvådelade bakre dörrarna. Om så önskas finns även skjutdörrar för höger och vänster, rutor i bakfönstren samt en baklucka med fönster att beställa.
Helelektrisk skåpbil som levererar.

Kompakt, robust och eldriven: nya eCitan Skåpbil är som gjord för användning i ditt arbete – oavsett om du kör på trånga gränder i innerstan eller i förorten. Det generösa lastutrymmet och den höga nyttolasten gör transporter lätt - och den kan även fås med dragkrok.

Upp till 28 mil räckvidd
DC-snabbladdning med upp till 80 kW
Upp till 3,7 m3 lastvolym
Kompakt men funktionell

Trots kompakta yttermått bjuder eCitan Skåpbil på gott om plats för lasten, en konkurrenskraftig nyttolast och en hög komfort i förarkupén. Eftersom högvoltsbatteriet är monterat i underredet för att spara plats påverkar det knappt det tillgängliga utrymmet alls. Välj mellan två fordonslängder beroende på ditt behov av utrymme – redan standardversionen ger plats för två eurolastpallar, medan den långa versionen låter dig lasta pallarna genom den breddade skjutdörren.

Flexibla laddningsalternativ

Tack vare Combined-Charging-ladduttaget (CCS) på din eCitan Skåpbil kan du använda såväl väggboxar och laddstolpar med AC-laddningssystem som DC-snabbladdstationer. Se till att skaffa rätt laddningslösning – antingen med Mercedes-Benz väggmonterad laddbox eller en individuellt anpassad laddningslösning från Mercedes-Benz på företagsområdet.


Mercedes eCitan Skåpbil BASE 112 Lång: Elförbrukning blandad körning: 19,0 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km. Batterikapacitet (användbar): 45 kWh, Elektrisk räckvidd blandad körning: 282 km, Nyttolast: 436 kg

Mobility Motors Norrtälje

Mercedes eCitan Skåpbil

Automatisk

Pris från

499 875 kr

Pris ex. moms

399 900 kr

Månadskostnad

6 223 kr/Månad

Businesslease ex.moms

7 586 kr/Månad

Förslag beräknat på följande:

Loading...