Kampanjer


Laddning ingår!

Just nu får du 15.000 kr i laddning när du köper denna modell. Spara 15.000 kr


Villkor: Laddvouchern giltig i 24 månader efter aktivering

Upplev Mercedes EQS SUV - Ren laddning av lyx och prestanda
Välkommen till framtiden med den nya Mercedes EQS SUV – en banbrytande elbil som kombinerar innovativ teknik, överlägsen komfort och hållbar design. Upptäck varför Mercedes EQS SUV är det självklara valet för dig som söker en premium elektrisk SUV med oöverträffad prestanda och lyx.
Design och Komfort
Mercedes EQS SUV sticker ut med sin sofistikerade design och aerodynamiska siluett. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en harmonisk balans mellan stil och funktion. Inuti finner du en rymlig och elegant kupé, klädd i de finaste materialvalen och utrustad med den senaste tekniken för att säkerställa en förstklassig körupplevelse. Njut av justerbara säten, ambient belysning och ett panoramasoltak som ger en känsla av rymd och frihet.
Elektrisk Prestanda
Under huven på Mercedes EQS SUV döljer sig en kraftfull elektrisk drivlina som erbjuder imponerande prestanda och en räckvidd på upp till 655 km på en enda laddning. Med snabb laddningsteknik kan du ladda batteriet från 10% till 80% på bara 30 minuter.
Avancerad Teknik
Mercedes EQS SUV är utrustad med den senaste generationens MBUX infotainmentsystem, som inkluderar en stor intuitiv pekskärm och röststyrning. Dessutom erbjuder den avancerade säkerhetsfunktioner som adaptiv farthållare, automatisk nödbromsning och 360-graders kameraövervakning för att ge dig och dina passagerare maximal trygghet på vägen.

Mercedes-Benz EQS 500 4MATIC SUV: Förbrukning blandad körning 20,7 kWh/100km. CO2-utsläpp 0 g/km. 

Mobility Motors Norrtälje

Mercedes-Benz EQS SUV

El

Automatisk

Pris från

1 399 000 kr

Månadskostnad

17 416 kr / månad

Intresseanmälan

Förslag beräknat på följande:

Loading...