Kampanjer


Mokka Ultimate 130hk Automat
Privatleasing 2.999 kr / månad

  Inkl. service, garanti, assistans & 3000 mil.


Villkor och mer information

Avtalstid: 36 månader

 
Upptäck nya Opel Mokka

Upptäck nya Opel Mokka, en kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Nya Mokka har anlänt och tar din bilkörning till en helt ny nivå.

Högeffektiva drivlinor

Nya Mokka är utrustad med högeffektiva drivlinor och exceptionella köregenskaper. Upptäck ett urval av motorer och växellådor som passar just dina behov.

Säkerhet och innovation

Med nya Mokka kan du känna dig säker, citybilen är utrustad med de senaste säkerhetsfunktionerna. De adaptiva och  IntelliLux LED® matrix-strålkastarna ger dig allt ljus du behöver även när det är sämre väderförhållanden.

Den automatiska farthållaren accelererar och bromsar automatiskt för att ständigt hjälpa dig hålla jämnt avstånd till bilen framför. Ett automatisk nödbromsningssystem hjälper dig att bromsa i tid för att undvika olyckor. Backkameran med panoramavy ger dig en 180-graders vy bakåt och noterar närbelägna föremål samt synliggör trafik från sidorna.

Premiumkomfort

Nya Mokka är deisgnad med dig i åtanke, den rymliga kupén och alla de smarta funktionerna ser till så att du är redo för alla typer av vägar, oavsett du har familj, tungt last eller bägge delar med dig.

Mokka har kompatibilitet med Apple CarPlay, Android Auto och Bluetooth. Tillsammans med ett ljudsystem med sex högtalare kan du njuta av din favoritmusik under resan.

Lär dig mer om Opel Mokka

Opel Mokka 130hk Manuell: Bränsleförbrukning blandad körning: 5,5-5,6 l/100 km, CO2-utsläpp blandad körning: 123-126 g/km

Mobility Motors LundMobility Motors Malmö

Nya Mokka

Bensin

Automatisk

Pris från

324 900 kr

Månadskostnad

4 045 kr / månad

Intresseanmälan

Förslag beräknat på följande:

Loading...