En innovativ halvkombi

Upptäck Peugeot 308 med en ny design som präglas av styrka och smidighet. Innovativ och användarvänlig teknik i förarmiljön förbättrar din körupplevelse. Välj mellan bensin- och dieselmotorer eller pluginhybrid. Oavsett vad du väljer får du körkomfort, effektivitet och prestanda.

Ergonomisk förarmiljö

Peugeot 308 är designad för att du ska trivas i din bil. Den ergonomiska och intuitiva förarmiljön, Peugeot i-Cockpit®, ger dig smidigt åtkomst till alla funktioner. Här finner du bland annat en ny kompakt ratt med rattvärme, reglage för radio, media, telefon och förarsystem samt en ny digital headup display.

Utöver en förbättrad förarmiljö finner du också en fullt anpassningsbar 10-tums pekskärm och nya virtuella i-toggles samt ny mittkonsol med flera förvaringsfack. Slipp trassel med laddningssladdar! På mittkonsolen har du en trådlös laddningsplatta för telefonen.

Säkrare körning

Körhjälpsfunktioner höjer både din komfort och säkerhet. I Peugeot 308 hittar du en 180° HD-backkamera, 360° parkeringsassistans med fyra kameror samt dödavinkelvarnare med lång räckvidd. En adaptiv farthållare med stopp- och startfunktion samt aktivfilhållningsassistent assisterar för bästa komfort.


Peugeot 308 Bensin 130hk:Bränsleförbrukning blandad körning: 5,5 l/100 km, CO2-utsläpp blandad körning: 125 g/km

Mobility Motors LundMobility Motors Malmö

Peugeot 308

Bensin

Pris från

359 900 kr

Månadskostnad

4 480 kr / månad

Intresseanmälan

Förslag beräknat på följande:

Loading...