hero-image
Kampanjer

30% på torkarblad

Just nu får du 30% rabatt på nya torkarblad när du bytar vindruta på Mobility Motors Norrtälje
Mbil.se Page 30% på torkarblad

Passa på och byt vindruta

Just nu har du möjlighet att dra nytta av vårt fantastiska erbjudande på nya torkarblad! Byt din vindruta hos Mobility Motors Norrtälje och få hela 30% rabatt på de nya torkarbladen.

Boka nu Vi kontaktar dig

Mobility Motors Sätra

Mobility Motors Norrtälje

Mobility Motors Malmö

Mobility Motors Lund

Mbil.se Page 30% på torkarblad 1
Byta vindruta hos Mobility

Att genomföra en vindrutebyte innebär att man ersätter den befintliga vindrutan med en ny för att säkerställa fordonets funktionalitet och säkerhet. Det innefattar att noggrant avlägsna den gamla rutan, installera den nya på ett korrekt sätt och säkerställa att den är ordentligt förseglad för att förhindra läckage och skador. Liksom vid en vanlig service inkluderar processen även eventuella justeringar som krävs för att säkerställa att vindrutan passar perfekt och kontroller av andra system som kan påverkas av vindrutebytet. Det är också vanligt att rengöra området runt vindrutan och smörja eventuella mekanismer för att säkerställa en smidig funktion.

Experter på din bil

Vi på Mobility Motors Group erbjuder omfattande reparations- och servicetjänster för alla bilmärken. Vårt professionella team av tekniker har omfattande erfarenhet och kompetens från flera ledande varumärken och strävar alltid efter att följa tillverkarens föreskrifter och riktlinjer för att säkerställa att dina bilar underhålls på bästa sätt.

Vi kontaktar dig

Fler erbjudanden