hero-image
Kampanjer

Isuzu D-MAX nu med CNG

Nu med miljöalternativet CNG - endast en fordonsskatt på 1.306 kr/år.

Miljöalternativet CNG.

Till alla nya Isuzu-pickuper erbjuds CNG-paketet som tillval med endast en fordons skatt på 1306 kr / år.
Det är en komplett konvertering som gör det möjligt för dig att tanka och köra med en inblandning av biogas i det normala dieselbränslet eller HVO100

Modeller

Du vet vad som krävs. Därför finns Isuzu D-Max i tre storlekar – Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Oavsett vilken hyttstorlek du väljer, får du samma stryktåliga och driftsäkra pickup. Med 4 olika utrustningsnivåer, 2 specialversioner av Arctic Trucks och ett omfattande tillbehörsprogram har vi den optimala pickuplösningen för dig.

Mer av allt som betyder något

Du vet vad som krävs. Därför finns Isuzu D-Max i tre storlekar – Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Oavsett vilken hyttstorlek du väljer, får du samma stryktåliga och driftsäkra pickup. Med 4 olika utrustningsnivåer, 2 specialversioner av Arctic Trucks och ett omfattande tilbehörsprogram har vi den optimala pickuplösningen för dig.

Mer kapacitet

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt! Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är D-Max svårslagen. Dessutom är den begåvad med spärrbar differential i bakaxeln.

Mer styrka

D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden, med 8 tvärbalkar! Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng – samtidigt. Allt med högsta nivå på köregenskaper och komfort.

Mer säkerhet

Vår vision är att erbjuda den säkraste pickupen på marknaden! Autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare och filassistans är standard, för att nämna några av säkerhetssystemen.

Vill du veta mer om Isuzu D-MAX

Besök gärna vår modell sida för mer information om Isuzu D-MAX.

Läs mer

Kampanj tillgänglig på

Mobility Motors Bromma

Ulvsundavägen 112, 168 67 Bromma Stockholm


Mobility Motors Falun

Ingarvsvägen 12, 791 77 Falun


Mobility Motors Lund

Sellerigatan 23, 224 78 Lund


Mobility Motors Norrtälje

Björnövägen 15, 761 41 Norrtälje


Mobility Motors Sätra Nissan

Murmästarvägen 1, 127 35 Skärholmen, Stockholm


Mobility Motors Malmö

Agnesfridsvägen 190, 200 39 Malmö