hero-image
Kampanjer

Hyundai Service 5 År +

Till ett fast och lågt pris går specialutbildade Hyundai-tekniker igenom din bil på alla punkter för att din bil ska fortsätta fungera utan problem.

För din Hyundai som är äldre än 5 år

Vi bryr oss om din Hyundai, oavsett ålder.
Därför har vi tagit fram Hyundai Service 5+ från endast 1 795 kr / mån.

Service har ingen åldersgräns

Med Hyundai Service 5+ är det enkelt och billigt att bibehålla glädjen med din Hyundai. Till ett fast och lågt pris går specialutbildade Hyundai-tekniker igenom din bil på en rad väsentliga punkter. Men inte nog med det. Din Hyundai Vägassistans, som gäller i Sverige och resten av Europa*, uppdateras automatiskt. Välj Hyundai Service 5+ för extra trygghet och driftsäkerhet året runt.

Auktoriserad verkstad för Hyundai

På Mobility Motors Group är vi auktoriserad verkstad för Hyundai. Våra tekniker genomgår regelbundet utbildningar och kan därför allt om din bil, oavsett bilmodell eller årsmodell. Du kan känna dig trygg med att vi använder originaldelar och tillbehör. Alla delar konstrueras enligt högt ställda kvalitets- och säkerhetskrav och genomgår noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. De är grundligt utvalda för att fungera optimalt tillsammans med bilen och ge dig högsta säkerhet, livslängd och prestanda.

Vill du veta mer om serviceavtal för Hyundai?

Kontakta din närmsta Hyundai anläggning.

Kontakta oss

Kampanj tillgänglig på

Mobility Motors Sätra Hyundai

Murmästarvägen 17 - 19, 127 35 Skärholmen, Stockholm


Mobility Motors Norrtälje

Björnövägen 15, 761 41 Norrtälje