hero-image
Kampanjer

Isuzu Double Cab från 504.900 kr

Ta kontroll över ditt arbete med Isuzus Double Cab serie. En pick-up med många utrustningsmöjligheter.

När arbetet möter äventyret

I över 25 år har Arctic Trucks utvecklat pålitliga arbetsfordon för för extra tuffa uppdrag i världens mest extrema miljöer. Isuzu D-Max AT35 och AT33 är äkta pickuper med rejält på fötterna och exceptionellt stark ryggrad. Rustade för de tillfällen hårt arbete och äventyret blir ett.

En bil med ryggrad

Som alla utföranden i Isuzus modellprogram kan båda Arctic Trucks utföranden av D-Max anpassas individuellt efter behov och de krav som ställs på den. Utbudet med tillvalsutrustning är mycket brett.

Isuzu Double Cab från 504.900 kr exkl. moms.

Mer kapacitet

Nya Isuzu D-Max ger dig kapacitet utöver det normala. 3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt. Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är nya D-Max svårslagen. Dessutom har D-Max begåvats med spärrbar differential i bakaxeln och den elektriska inkopplingen av fyrhjulsdriften sker på mindre än 1 sekund. Kapacitet betyder att kunna prestera när det verkligen gäller.

Mer styrka

Nya D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden med 8 tvärbalkar. Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng, samtidigt. Kraftiga skivbromsar och klassens starkaste drivaxlar är också bra exempel på den trygghet och slitstyrka vi erbjuder. Att bygga starkt ligger i vårt lastbils-DNA.

Mer säkerhet

Nya D-Max sätter ny standard för pickuper när det gäller säkerhet och är den enda pickup som klarar 5 stjärnor i Euro NCAP 2020. Noterbart är också att ingen modell i segmentet tidigare erhållit lika högt betyg för sitt förarassistanssystem.

Mer komfort

Interiören, som blivit mer personbilslik med läderklädd panel och kontrasterande sömmar, domineras av en 9-tums touch-skärm med bl.a. trådlös Apple CarPlay och Android Auto. Den nya progressiva fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Stolarna är nyutvecklade och har 8-vägs eljustering samt svankstöd. Även baksätet – som redan i dåvarande generation klassades som det bästa i klassen – har förbättrats såväl när det gäller utrymme som sittkomfort.


Isuzu D-Max Double Cab AT33-35: Bränsleförbrukning blandad körning: 7,8-11,2 l/100 km, CO2-utsläpp 241 g/km. Priser är ex. moms. Klimatbonus är inräknat i från-kostnaden. Ovanstående privatleasingexempel gäller så länge lagret räcker och är baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Service ingår under avtalstiden max 3 000 mil. Sedvanlig kreditprövning sker.

Kampanj tillgänglig på

Mobility Motors Falun

Ingarvsvägen 12, 791 77 Falun


Mobility Motors Lund

Sellerigatan 23, 224 78 Lund


Mobility Motors Malmö

Agnesfridsvägen 190, 200 39 Malmö


Mobility Motors Bromma

Ulvsundavägen 112, 168 67 Bromma Stockholm


Mobility Motors Sätra Nissan

Murmästarvägen 1, 127 35 Skärholmen, Stockholm