hero-img
Kampanjer

Upplev Mercedes EQS

Nya Mercedes EQS, en toppmodern och helt eldriven lyxbil med coupéliknande taklinje som tar dig 743 km på en laddning.

Eldriven räckvidd på upp till 743 km

Upptäck nya Mercedes EQS, en toppmodern och helt eldriven lyxbil med coupéliknande taklinje. På en laddning tar du dig upp till otroliga 743 km. Bilen är utrustad med bland annat MBUX Hyperscreen som låter dig stänga dörrarna beröringsfritt.


Lyxig design

EQS ger dig aerodynamik i kombination med elegant lätthet. Modellen bjuder på en rymlig kupé tack vare sin coupé liknande taklinje. De innovativt designade LED-lamporna i form av en spiralformad och belyst helix i 3D ger dig ett lyxigt helhetsintryck.

Genom en lättberöring öppnar du EQS komfort-dörrar. Smart teknologi läser av din omgivning och säkerställer att de aldrig öppnas då något är i vägen. Med EQS tar du dig igenom vardagen med lätthet och flärd.


Förstklassig komfort

Låt EQS leda dig in i framtidens komfort. En elegant materialmix sätter sin prägel bland annat genom paneler av trä.

MBUX Hyperscreen är en av interiörens höjdpunkter. En stor bildskärmsenhet som elegant sträcker sig nästan hela vägen från ena A-stolpen till den andra. Under ett gemensamt sammanfogat täckglas hittar du en förardisplay, en OLED-centraldisplay och en OLED-passagerardisplay som smälter samman till en display. Med undantag för det s.k. Zero Layer har MBUX Hyperscreen intuitiv touch-manövrering med haptisk återkoppling.

Multikonturstolar med ”Hot Stone”-massageprogram ger dig många inställningsmöjligheter och hjälper dig till en, ergonomiskt sätt, optimal sätesposition. Dessutom kan du aktivera den sköna massageeffekten som gör din körning till en njutbar upplevelse.

Erbjudande tillgänglig på följande anläggningar

Norrtälje

Falun

Intresseanmälan
Kontakta din närmsta anläggning idag.

Mercedes Benz EQS 450+:Strömförbrukning, kWh/100 km (blandad körning): 15,6-19,8; CO2-utsläpp, g/km (blandad körning): 0.* EQS 580 4MATIC: Strömförbrukning, kWh/100 km (blandad körning): 18,3-21,2; CO2-utsläpp, g/km (blandad körning): 0.* *Strömförbrukningen har fastställts i enlighet med förordning 692/2008/EG. Strömförbrukningen beror på fordonskonfigurationen. Alla tekniska specifikationer (om strömförbrukning, räckvidd, effekt, vridmoment, regenerering samt prestanda) är preliminära och fastställs internt i enlighet med certifieringsmetoden ”WLTP-kontrollförfarande”. Hittills föreligger varken bekräftade värden från besiktningsorgan eller ett EG-typgodkännande eller ett intyg om överensstämmelse med officiella värden. Det kan förekomma avvikelser mellan uppgifterna och de officiella värdena.