hero-image
Kampanjer

Nya Aiways U6 – Privatleasing

Aiways U6 privatleasing från 6 490 kr/mån

Äntligen! Aiways U6 privatleasing från 6 490 kr/mån

Mobility Motors i Haninge har Aiways U6 på besök mellan torsdagen den 6e Juli tom onsdagen den 12e Juli.
Välkomna in och ta del av Aiways skräddarsydda Privatleasing.

Den nya elektriska Aiways U6

Fullt elektriskt. Fullständigt förträfflig. Alltid över förväntan och räds inte att sticka ut från mängden. Den nya elektriska Aiways U6 är en ambitiös och atletisk SUV-Coupé – som utmanar elektromobiliteten med en djärv design och framtidsorienterad teknik. Njut av omedelbar acceleration och exceptionell lyhördhet kombinerat med bekväm körning. Sportig men enkel. Sofistikerad men elegant. Detta kännetecknar kupén som innehåller klassens största panoramaglastak, en 14,6" pekskärm med trådlös mobilladdning, ambient belysning och en sci-fi-inspirerad växelspak.

Räckvidd & Laddning

Kör utan begränsningar: Aiways U6 tar dig vart du vill – med en räckvidd på upp till 405 km på en laddning. Designad för långa resor. Avancerad batteriteknik och smart kylteknik hjälper till att leverera optimal kraft till motorn. Ladda från 20 till 80 % på 35 min med en snabbladdare (DC) (upp till 90 kW) när du är på resande fot, eller ladda upp till nästan 60 km körning på en timme med en 11 kW hemmaladdare.

Säkerhet och utrustning

Avancerade förarassistanssystem som ingår som standardutrustning ser till att du alltid håller dig informerad, har kontroll och är uppdaterad. Allt tack vare 22 sensorer och kameror som håller dig bättre skyddad än någonsin. Aiways U6 är utrustad med innovativ teknik med ett enda syfte: att göra körningen enklare, säkrare och mer behaglig. En mängd avancerade förarassistanssystem som standard gör just detta. De 22 sensorerna och kamerorna förutser och reagerar på ändrade vägförhållanden och potentiella faror.

Pris och Privatleasing

Nya Aiways U6 från 549 990kr. Du kan privatleasa en Aiways U6 från 6 490 kr/mån inklusive service. Du kan välja mellan en avtalstid på 36 eller 24 månader och mellan 10 000–30 000 km/år. När du privatleasar din bil genom Aiways får du en god överblick över din bilekonomi med en fast månadskostnad till fast ränta.

Boka provkörning

Kontakta din närmsta anläggning för att boka tid.

Boka provkörning

Kampanj tillgänglig på

 

Mobility Motors Haninge

Söderbymalmsvägen 2A, 136 44 Handen


 

Mobility Motors Sätra Nissan

Murmästarvägen 1, 127 35 Skärholmen, Stockholm