hero-image
Kampanjer

Nya IONIQ 6

Upptäck Hyundais senaste modelltillskott.

Upptäck nya Hyundai IONIQ 6

En elbil med en unik, strömlinjeformad design. Inspirationen till IONIQ 6 kommer från konceptbilen Prophecy som definieras av en aerodynamisk form och rena linjer, en så kallas streamliner. Ioniq 6 har blivit utsedd till "World car of the year 2023" av World Car Awards och “Best in class 2022” av Euro NCAP i kategorin Stor familjebil. Detta gör Hyundais Ioniq 6 till en av de säkraste bilarna på europeiska marknaden.

Räckvidd

Med en räckvidd upp till (WLTP) på 614 km* är IONIQ 6 en av marknadens energieffektivaste elbilar. Tack vare en ultralåg luftmotståndskoefficient på endast 0,21 och ett anpassningsbart körsystem kan Hyundais IONIQ 6 köra upp till 614 km på en enda laddning. IONIQ 6 kommer att ha två val av batterier, ett på 53 kWh och ett på 77,4 kWh.


Interiör

Med sin medvetna och personliga interiör sätter IONIQ 6 föraren i fokus. Fylld med smart teknik ger den kokongformade kupén dig en oerhört behaglig körupplevelse. Stämningsbelysningen, utvecklad av färgexperter, ger interiören något utöver det vanliga med ett spektrum av 64 färger och flertalet färgteman. Detta för att hjälpa förare och passagerare att få en så bekväm och avslappnad resa som möjligt.


Pris

Hyundai IONIQ 6 kostar från 584.900 kr och beror på dina tillval.

Provkör IONIQ 6

Vill du provköra och uppleva IONIQ 6, kontakta då närmaste anläggning för att boka tid.

Boka provkörning

Kampanj tillgänglig på

Mobility Motors Sätra Hyundai

Murmästarvägen 17 - 19, 127 35 Skärholmen, Stockholm


Mobility Motors Norrtälje

Björnövägen 15, 761 41 Norrtälje