hero-img
27.12.2022 · Elbil ·

Äntligen avslöjad

Okonventionellt tillvägagångssätt för KONAs nya design, nu är designen avslöjad

Nya generationen KONA

En dynamisk närvaro på vägen

Helt nya KONA har utvecklats till en större stadsorienterad SUV med djärvare styling som skapar en dynamisk vägnärvaro och förarcentrerad interiör. För att ge maximalt med utrymme i vardagen växte den helt nya modellen till 4 355 mm på längden, vilket är hela 150 mm längre jämfört med föregående generation (elbilsversionen). Utan att förlora sin ikoniska designidentitet har modellen växt 25 mm på bredden och 60 mm i axelavstånd mot den tidigare versionen.


Teknikdrivet designtänkade

Till skillnad från majoriteten av bilar som introduceras med flera drivlinor, utgår designen hos KONA från elbilsversionen, vilken sedan har anpassats för de andra modellerna. Ett något okonventionellt tillvägagångssätt som möjliggjort applicering av ett teknikcentrerat designtänkande på alla KONA-versioner, som trots olika drivlinor fått varsin distinkt futuristisk stil.


Futuristiskt utseende

Trots sitt futuristiska utseende, gör KONA dig alltid påmind om att det är en SUV vi har att göra med. Den dynamiska stylingen accentueras av djärvt skulpterade skärmbreddare, som integrerar strålkastare och baklyktor, samtidigt som de förstärker KONA:s robusta uttryck.


Seamless Horizon Lamp

Fronten framhävs primärt av en utsträckt Seamless Horizon Lamp, som även är pixlad på elbilsversionen. Detta gör helt nya KONA till den första Hyundai-modellen med Pixelated Seamless Horizon Lamp, vilket bidrar till en ännu mer elektriskt präglad karaktär.


Mer information om Nya generationens KONA kommer snart, så håll utkik här på hemsidan eller besök våra Hyundai anläggningar i Sätra eller Norrtälje

Kontakta oss
Hitta din nya Hyundai på våra anläggningar i Sätra och Norrtälje
Loading...

Fler nyheter

Loading...