hero-image

Serviceavtal

Teckna serviceavtal

Undvik stora klumpsummor
Billigare Service
Alltid originaldelar
Märkesspecifikt utbildade tekniker
Din bil behåller värdet längre


Mobility Motors Serviceavtal

Vi på Mobility Motors Group erbjuder fördelaktiga serviceavtal som kan göra ditt bilägande enklare och tryggare. Genom att prenumerera på din service och betala en fast månadskostnad kan du undvika oväntade utgifter och få prioriterad service av våra kunniga tekniker. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra serviceavtal och hur de kan hjälpa dig att spara tid och pengar på ditt bilägande.


Stor valmöjlighet

Du kan välja mellan ett serviceavtal på 24 eller 36 månader. Du kan även passa på att göra tilläggsval som tex lånebil, hjulinställning, hjulskifte eller hjulskifte med däckhotell. Allt för att underlätta ditt bilägande och samla allt på ett smidigt sätt.

Vanliga frågor om Serviceavtal

Vad ingår i ett serviceavtal?

Att teckna ett serviceavtal hos Mobility Motors Group innebär att du kan njuta av fördelarna med en prenumeration på din bilservice istället för att betala en klumpsumma vid varje besök. Genom att betala en fast månadsavgift kan du undvika oväntade utgifter och göra ditt bilägande enklare och tryggare.

Om du väljer att teckna serviceavtalet samtidigt med köpet av din bil kan månadsavgiften ingå i bilens vanliga månadskostnad, vilket kan göra det ännu enklare för dig att hantera din ekonomi. Du kan känna dig trygg med att våra servicetekniker är märkesspecifikt utbildade, vilket betyder att de är experter på just din bil och kan ge den bästa möjliga servicen och reparationen.

Vi använder alltid originaldelar som är specifikt utformade för din bil, vilket garanterar högsta säkerhet, livslängd och prestanda. Vi vet att det är viktigt att din bil fungerar optimalt och vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga servicen.

Vad händer med mitt serviceavtal om jag säljer bilen?

När en bil säljs och ägarbytet registreras upphör det befintliga serviceavtalet automatiskt. Det är alltså inte möjligt att överföra ett serviceavtal till en ny ägare. Vad gäller momsavdrag så är det möjligt för företag att dra av momsen på månadskostnaden för serviceavtal, vilket innebär att momsen är avdragsgill.

Vad menas med ett serviceavtal?

Genom ett serviceavtal kan du ha tryggheten att din bil alltid hålls i gott skick och servas regelbundet, vilket kan bidra till att öka bilens värde vid en eventuell försäljning. Istället för att betala en stor summa för varje enskilt servicebesök, betalar du istället en fast månadskostnad. Detta kan göra det enklare att ha koll på bilkostnaderna och undvika oväntade utgifter för service och underhåll.

Vad kostar ett serviceatal?

Priset varierar beroende på hur mycket du kör och vilken längd av avtal du väljer. Kontakta oss och få ett prisförslag direkt som passar dig och din bil bäst.

Var kan jag utföra min service?

Om du har tecknat ett Mobility Motors Serviceavtal kan du utföra din service på valfri Mobility Motors anläggning. Om du tecknat ett serviceavtal genom en generalagent kan auktoriserad service utföras på de anläggningar som är auktoriserade för respektive bilmärke.

Vill du veta mer om serviceavtal?

Kontakta din närmsta anläggning idag.
Loading...

Ekonomiska fördelar

Att din bil servats av en autoriserad verkstad och alltid i tid ger dig inte bara ekonomiska fördelar under ägande tiden. Även när det är dags att sälja kan detta ge dig ekonomiska fördelar då de flesta kan tänka sig att betala mer för en begagnad bil om den fungerar som en ny.

Prenumenera nu