hero-img
Service

Serviceavtal

Trygghet i bilägandet

Gör ditt bilägande tryggare genom att teckna ett serviceavtal hos oss. Att teckna ett serviceavtal betyder att du prenumererar på din service. Du betalar en fast månadskostnad vilket gör att du slipper oroa dig för eventuella prishöjningar. Genom att teckna ett serviceavtal blir alltså ditt bilägande säkrare, enklare och tryggare. Teckna ditt serviceavtal i samband med ditt köp eller genom att separat efterfråga det i kundmottagningen vid ditt första servicebesök.


Vad ingår i ett Serviceavtal?

När du tecknar ett serviceavtal fungerar det som en prenumeration på din service, i stället för att betala en klumpsumma varje gång du besöker verkstaden betalar du en lägre fast månadsavgift. Väljer du att teckna serviceavtalet redan med köpeavtalet kan summan ingå i bilens vanliga månadsavgift. Du kan känna dig trygg med att din bil alltid hanteras av servicetekniker som är märkesspecifikt utbildade, de är alltså experter på just din bil. Dessutom använder vi alltid originaldelar som är noga utvalda för att fungera optimalt tillsammans med din bil och ge dig högsta säkerhet, livslängd och prestanda.

Gör ditt bilägande tryggare genom att teckna ett serviceavtal hos oss

Bättre koll på dina utgifter
Undvik den stora klumpsumman
Billigare Service
Alltid originaldelar
Märkesspecifikt utbildade tekniker
Din bil behåller värdet längre
Vill du veta mer om Serviceavtal?

Kontakta din närmsta anläggning för mer information.


Loading...

Ekonomiska fördelar

Att din bil servats av en autoriserad verkstad och alltid i tid ger dig inte bara ekonomiska fördelar under ägande tiden. Även när det är dags att sälja kan detta ge dig ekonomiska fördelar då de flesta kan tänka sig att betala mer för en begagnad bil om den fungerar som en ny.