hero-image
03.07.2023 · Nyheter · Elbil

Nu kommer Maxus MIFA 9 till Sverige

En stor elektrisk familjebil med högteknologisk och lyxig atmosfär.

block-text-image

Lyxig familjebil

MIFA 9 är en stor högteknologisk familjebil. Bilen kommer att erbjudas med både sju- och åtta sittplatser och har en släpvagnsvikt på upp till 1000 kg. MIFA 9 har ett skarpt och futuristiskt utseende. Interiören är full med exklusiva detaljer, teknik och underhållningsutrustning. Batteripaketet på 90 kWh ger en angiven räckvidd på 440 – 595 km (WLTP blandad körning/stad).MIFA 9 är en perfekt familjebil för dig som vill ha gott om plats samt har höga krav på utrustning och körkänsla.

Vid utvecklingen av MIFA 9 var målet att skapa en högteknologisk och lyxig atmosfär genom en interaktiv upplevelse med bland annat flera integrerade skärmar. Alla stolar har elektriska justeringar, ventilation och värme. Samtliga stolar har även massagefunktion för bästa komfort. På andra raden går alla stolar att fälla individuellt och de har justerbara benstöd med en digital kontrollpanel på armstöden. Dessutom kan stolarna på andra och tredje raden skjutas hela vägen fram för att frigöra bagageutrymme.

MIFA 9 kommer med ett batteripaket på 90 kWh, vilket ger en räckvidd på 440-595 km (WLTP blandad/stad). Angiven räckvidd är baserat på WLTP blandad körning och stadscykel. Bilen tar 11 kW på AC-laddning (3-fas) och har värmepump som standard.

Vill du veta mer?

Utforska mer om våra nyheter och innehåll för att hålla dig uppdaterad och inspirerad.

block-text-image

Fler nyheter