hero-image
2023-06-21 · Elbil · Elbil

Nya Mercedes eCitan

En elektrisk skåpbil är äntligen här i form av Mercedes eCitan

Äntligen en exklusiv elektrisk skåpbil

Nu finns äntligen möjligheten att uppgradera till en elbil för ert företag som både har stor rymlighet och komforten. Denna kompakta men funktionella skåpbil från Mercedes är ett utmärkt val för ett bra ekonomiskt transportmedel för tex ditt företag.

Lastutrymme

Lastutrymmet i nya eCitan skåpbil har en låg lastkant och är lätt att komma åt, så att det är ännu enklare att lasta i och ur bilen: Tack vare lastutrymmets stora bredd mellan hjulhusen går det lättare att exempelvis ställa in lastpallar. Som standard lastas Citan skåpbil via de asymmetriska, tvådelade bakre dörrarna. Om så önskas finns även skjutdörrar för höger och vänster, rutor i bakfönstren samt en baklucka med fönster att beställa.

Flexibla laddningsalternativ

Tack vare Combined-Charging-ladduttaget (CCS) på din eCitan Skåpbil kan du använda såväl väggboxar och laddstolpar med AC-laddningssystem som DC-snabbladdstationer. Se till att skaffa rätt laddningslösning – antingen med Mercedes-Benz väggmonterad laddbox eller en individuellt anpassad laddningslösning från Mercedes-Benz på företagsområdet.

Läs mer och skicka en intresseanmälan så hjälper vi er med alla frågor och provkörning
Loading...

Fler nyheter

Loading...