hero-image
21.06.2023 · Elbil · Elbil

NYA Mercedes eCitan

En elektrisk skåpbil är äntligen här i form av Mercedes eCitan

block-text-image

Äntligen en exklusiv elektrisk skåpbil

Nu finns äntligen möjligheten att uppgradera till en elbil för ert företag som både har stor rymlighet och komforten. Denna kompakta men funktionella skåpbil från Mercedes är ett utmärkt val för ett bra ekonomiskt transportmedel för tex ditt företag.

Lastutrymme

Lastutrymmet i nya eCitan skåpbil har en låg lastkant och är lätt att komma åt, så att det är ännu enklare att lasta i och ur bilen: Tack vare lastutrymmets stora bredd mellan hjulhusen går det lättare att exempelvis ställa in lastpallar. Som standard lastas Citan skåpbil via de asymmetriska, tvådelade bakre dörrarna. Om så önskas finns även skjutdörrar för höger och vänster, rutor i bakfönstren samt en baklucka med fönster att beställa.

Flexibla laddningsalternativ

Tack vare Combined-Charging-ladduttaget (CCS) på din eCitan Skåpbil kan du använda såväl väggboxar och laddstolpar med AC-laddningssystem som DC-snabbladdstationer. Se till att skaffa rätt laddningslösning – antingen med Mercedes-Benz väggmonterad laddbox eller en individuellt anpassad laddningslösning från Mercedes-Benz på företagsområdet.

Vill du veta mer?

Utforska mer om våra nyheter och innehåll för att hålla dig uppdaterad och inspirerad.

block-text-image

Fler nyheter