hero-image

Företagsförsäljning

Att ha företagsbil ska vara smidigt och tryggt

Flexibilitet
Nybilsgaranti
Serviceavtal

Flexibilitet

Oavsett om du söker en rymlig skåpbil, kraftfull pickup, eldriven transportbil eller en trevlig personbil finns vi på Mobility Motors Group här för att hjälpa och guida dig till rätt val. Våra företagsförsäljare har lång branscherfarenhet och bidrar med trygghet i ditt bilägande. Vi ser till så ni får ett så kostnadseffektivt bilägande som möjligt för ert företag så ni kan lägga mer pengar på att expandera er verksamhet istället.


Leasingavtal

Gör det enkelt genom att leasa dina bilar under en avtalstid som passar dig bäst. Vi erbjuder ett brett leasingsortiment för både person- och transportbilar.


Serviceavtal

Underlätta servicen genom en fast månadskostnad där du slipper oroa dig för eventuella prishöjningar. Teckna ett serviceavtal blir ditt bilägande billigare och tryggare.


Specialanpassning

Är du i behov av en speciallösning? Precis som du är expert på ditt företag är vi experter på bilar. Tillsammans hittar vi den optimala lösningen för ditt företag oavsett det gäller kylbil, kranbil eller något helt annat. Vi levererar nyckelfärdiga bilar till din verksamhet – oberoende av vart i landet du befinner dig.

Vanliga frågor kring tjänstebil, förmånsbil och serviceavtal


Vad är skillnaden på företagsbil och förmånsbil?

Förmånsbil innebär att du som anställd får använda tjänstebilen även privat. Då räknas bilen som en beskattningsbar förmån för företaget. Företagsbil innebär då alltså att den endast används i arbetet. Du får då endast använda den för privat syfte på max 100 mil vid högst 10 tillfällen per år.


Kan man leasa bil på företaget och vad innebär företagsleasing?

Absolut kan man det, detta innebär att man inte äger fordonet utan man långtidshyr fordonet mellan 12-36 månader. Perfekt om man vill betala en månadskostnad istället för att binda upp sitt företagskapital i fordonet. Företag kan även dra av 50% av momsen på leasingavtalet, vilket man tex inte kan om man tar en bil på avbetalning via företaget.


Vad innebär ett serviceavtal?

Mobility Motors erbjuder prenumeration på serviceavtal, vilket innebär att ni betalar en fast månadskostnad för den rekommenderade servicen av just er bil. Då vet ni alltså hur mycket servicen kommer kosta er och ni kan smidigare planera ert företags ekonomi utifrån detta.

Ta hjälp av oss

Vi på Mobility Motors hjälper dig mer än gärna att svara på alla frågor ni har kring företagsbil och hjälper er hitta rätt lösning för just ert företag

Helhetslösningar för ditt företag

För oss är det viktigt att ditt bilägande är så problemfritt som möjligt. Därför erbjuder vi dig och ditt företag en helhetslösning. Vi levererar alla typer av specialanpassade bilar till din verksamhet - oberoende av vart i landet du befinner dig.

Transportbilar i lager

Loading...