hero-img

Företagsförsäljning

Förenkla ditt bilägande

Oavsett om du söker en rymlig skåpbil, kraftfull pickup, eldriven transportbil eller en helt vanlig personbil finns vi på Mobility Motors Group här för att hjälpa och guida dig till rätt val. Våra företagsförsäljare har lång branscherfarenhet och bidrar med trygghet i ditt bilägande.

Vi har rätt lösning för er - oavsett behov

Leasingavtal

Gör det enkelt genom att leasa dina bilar under en avtalstid som passar dig bäst. Vi erbjuder ett brett leasingsortiment för både person- och transportbilar.

Serviceavtal

Underlätta servicen genom en fast månadskostnad där du slipper oroa dig för eventuella prishöjningar. Teckna ett serviceavtal blir ditt bilägande billigare och tryggare.

Specialanpassning

Är du i behov av en speciallösning? Precis som du är expert på ditt företag är vi experter på bilar. Tillsammans hittar vi den optimala lösningen för ditt företag oavsett det gäller kylbil, kranbil eller något helt annat. Vi levererar nyckelfärdiga bilar till din verksamhet – oberoende av vart i landet du befinner dig.

Kom i kontakt
Vill du komma i kontakt med någon av våra specialister i ditt närområde eller ort?

Loading...

Helhetslösningar

För oss är det viktigt att ditt bilägande är så problemfritt som möjligt. Därför erbjuder vi dig och ditt företag en helhetslösning. Vi levererar alla typer av specialanpassade bilar till din verksamhet - oberoende av vart i landet du befinner dig.