hero-image

Skadeverkstad

Mbil.se Page Skadeverkstad

Vi gör processen trygg för dig

Hos Mobility Motors Group strävar vi alltid efter att erbjuda en smidig och snabb skadehanteringsprocess, samtidigt som vi säkerställer att slutresultatet uppfyller högsta kvalitetsstandard.

Vi vet att det kan vara stressigt att besöka en skadeverkstad och att det finns många faktorer att ta hänsyn till. Vi informerar dig gärna om hela skadehanteringsprocessen och står till tjänst för att besvara alla dina frågor och ta hand om din bil på bästa sätt.

Boka skadeverkstad

block-text-image

Så fungerar det

Vill du veta hur det fungerar när en skada uppstått? Från inspektion till reparation tar vi dig genom varje steg av processen för att återställa din bil till sitt bästa skick.

1
Anmäl skada

Börja med att anmäla din skada till ditt försäkringsbolag.

2
Kom ihåg skadenummer

Kom ihåg det skadenummer som försäkringsbolaget ger dig då vi kommer behöva detta för att hantera ärendet.

3
Boka online

Boka skadebesiktning online och välj Serviceoffert.

4
Skadebesiktning

Vi utför en skadebesiktning som (tar max 1-timme).

5
Tidsbokning

När vi har sammanfattat skadan avsätter vi en tidsbokning för att utföra arbete.

6
Reparation slutförd

Reparationen är avklarad och vi har bekräftat att alla garantier är giltiga.

Boka skadeverkstad?

Boka din tid på skadeverkstad online för snabb och professionell åtgärd av din bilskada. Enkelt och bekvämt på några få steg.

block-text-image

Aktuella erbjudanden

Frågor om skadeverkstad

Ett däckhotell är en plats där du kan lagra dina däck när de inte används, vanligtvis under säsonger när du inte kör med dem.

Däcken förvaras vanligtvis på en torr och sval plats, skyddade från direkt solljus och med minimalt tryck på dem.

Ja, det är möjligt att lagra däck hemma, men det kan vara en besvärlig process eftersom du behöver utrymme, tid och rätt förvaringsutrustning för att göra det på ett säkert sätt.

Priserna varierar beroende på var du bor och vilka tilläggstjänster du väljer. Ta kontakt med din närmaste anläggning för mer information gällande pris och villkor.

Det är viktigt att rengöra däcken noggrant och låta dem torka helt innan de förvaras. Det är också viktigt att inte stapla dem på varandra.

Genom att använda ett däckhotell sparar du utrymme hemma, slipper tungt lyftande, skyddar dina däck mot skador och säkerställer att de förvaras korrekt.

Däcken bör bytas ut varje säsong, för att säkerställa maximal säkerhet och prestanda. Normalt rekommenderas det att byta till vinterdäck när temperaturen sjunker under 7 grader Celsius och till sommardäck när temperaturen stiger över 7 grader Celsius.

Ja, våra däckhotell erbjuder förvaring av både däck och fälgar.

Det är bäst att byta till vinterdäck innan det börjar snöa och temperaturen sjunker till under 7 grader Celsius. Detta är vanligtvis i mitten av oktober till början av november.

Du kan hitta information om rätt däckstorlek och typ i din bils användarmanual eller genom att söka på nätet efter information om din bils modell och år. Det är också viktigt att välja däck som passar för de vägförhållanden du kör i, t.ex. vinterdäck för snö och is eller sommardäck för varmt väder. Skulle du behöva nya däck så hjälper vi dig att hitta rätt däck oavsett bilmodell.

Fråga oss om skadeverkstad