hero-img
Service

Skadeverkstad

Vi lagar din bil

Att råka ut för en skada på bilen är aldrig kul. Skadehanteringsprocessen som ofta handlar om försäkringsfrågor, kan kännas lång och besvärlig. På Mobility Motors Group strävar vi efter att alltid ha en så snabb och smidig process som möjligt – utan att påverka slutresultatets kvalitet.

Inför ett besök hos skadeverkstaden har du säkert mycket att tänka på, därför har vi sammanställt konkret och viktig information åt dig nedan.

Bra att veta innan bokning för skadereparation

Anmälan av skada

Anmäl skadan så fort som möjligt till ditt försäkringsbolag. Ta med dig ditt försäkringsbrev med skadenummer, samt eventuellt hyrbilsgodkännande till ditt besök. När skadan är anmäld se till att ta med en kopia på skadeanmälan och polisanmälan vid smitning, parkeringsskada eller viltolycka.


Tillbehör

Plocka av eventuella takboxar, takräcken eller andra tillbehör från bilen. Ta även med nycklar till eventuellt fälglås. Då vi oftast måste bryta strömmen till bilen ta även med radiokod om sådan finns. Om bilens registreringsskylt skadats kan det vara bra att beställa en ny med hjälp av registreringsbeviset.


Kontrollera bilens skick

Om skadan är av mindre karaktär och om möjligt tvätta gärna bilen vid inlämning. Töm bilen på privat innehåll för att underlätta arbetsprocess men även för att minimera risken för svinn.

Boka tid skadeverkstad
Vill du boka tid på en av våra skadeverkstäder? Kontakta då någon av våra anläggningar.

Loading...

Tänk på att

Anmäla eventuell skada i förväg till ditt försäkringsbolag och ha med dig alla handlingar för snabbare handläggningstid.