hero-image

Reservdelar

Mbil.se Page Reservdelar

Reservdelar till din bil

Vi på Mobility Motors Group erbjuder ett brett sortiment av original reservdelar från tio olika fordonsmärken. Vi samarbetar även med Autoexperten för att kunna erbjuda reservdelar till alla fabrikat och modeller.

Våra reservdelslager är välorganiserade och placerade på våra anläggningar för att säkerställa en snabb och effektiv leverans av de delar du behöver. Vi har också en snabb ledtid från beställning till utskick, så att du kan få din bil snabbt åter i trafik igen.

Eftersom vi har ett nära samarbete med Autoexperten kan vi erbjuda reservdelar i hög kvalitet och hållbarhet för att ni ska få de bästa reservdelarna på marknaden. Kontakta oss via knappen ovan så återkommer vi med svar inom kort eller ring till våra anläggningar så hjälper vi er direkt

Skicka förfrågan reservdelar

Aktuella erbjudanden

Frågor om däckhotell

Ett däckhotell är en plats där du kan lagra dina däck när de inte används, vanligtvis under säsonger när du inte kör med dem.

Däcken förvaras vanligtvis på en torr och sval plats, skyddade från direkt solljus och med minimalt tryck på dem.

Ja, det är möjligt att lagra däck hemma, men det kan vara en besvärlig process eftersom du behöver utrymme, tid och rätt förvaringsutrustning för att göra det på ett säkert sätt.

Priserna varierar beroende på var du bor och vilka tilläggstjänster du väljer. Ta kontakt med din närmaste anläggning för mer information gällande pris och villkor.

Det är viktigt att rengöra däcken noggrant och låta dem torka helt innan de förvaras. Det är också viktigt att inte stapla dem på varandra.

Genom att använda ett däckhotell sparar du utrymme hemma, slipper tungt lyftande, skyddar dina däck mot skador och säkerställer att de förvaras korrekt.

Däcken bör bytas ut varje säsong, för att säkerställa maximal säkerhet och prestanda. Normalt rekommenderas det att byta till vinterdäck när temperaturen sjunker under 7 grader Celsius och till sommardäck när temperaturen stiger över 7 grader Celsius.

Ja, våra däckhotell erbjuder förvaring av både däck och fälgar.

Det är bäst att byta till vinterdäck innan det börjar snöa och temperaturen sjunker till under 7 grader Celsius. Detta är vanligtvis i mitten av oktober till början av november.

Du kan hitta information om rätt däckstorlek och typ i din bils användarmanual eller genom att söka på nätet efter information om din bils modell och år. Det är också viktigt att välja däck som passar för de vägförhållanden du kör i, t.ex. vinterdäck för snö och is eller sommardäck för varmt väder. Skulle du behöva nya däck så hjälper vi dig att hitta rätt däck oavsett bilmodell.

Fråga till reservdelar?

Tveka inte att ta kontakt med oss vid frågor och funderingar kring reservdelar till er bil.

block-text-image

Fråga oss om reservdelar