hero-image

Bilvård

Mbil.se Page Bilvård

Vi fräschar upp din bil

Vårt erfarna team tar hand om din bil med noggrannhet och omtanke, både invändigt och utvändigt. Med moderna, miljövänliga metoder rengör, skyddar och underhåller vi din bil för att den ska se bra ut och hålla längre. Vår personliga service och höga standarder ger trygghet och gör att du kan känna dig säker på att din bil är i de bästa händerna.

Boka bilvård

Aktuella erbjudanden

Frågor om bilvård

Polering är en process där ytan på ett material, ofta metall eller sten, görs slät och glansig genom att gnugga eller använda ett slipmedel. Detta kan göras för att förbättra utseendet, minska friktionen eller förbereda ytan för vidare bearbetning eller beläggning. Polering kan utföras manuellt eller med hjälp av maskiner och kan innebära användning av olika verktyg och kemikalier beroende på materialet och önskat resultat.

Applicering av vax på bilens lack för att ge ett skyddande lager som skyddar mot UV-strålning, vatten och smuts. Vaxning ger också bilen en glänsande finish.

Lackförsegling är en produkt som bearbetas ned i lackens porer och bildar en hård och högglänsande hinna som skyddar lacken mot vägsalt, asfalt och andra föroreningar, ger ett optimalt skydd med glans.

Produkten hindrar blekning från ultraviolett ljus och skadas inte av några permanenta fläckar så som nitratetsning orsakad av fågelspill, trädsav eller som metallpåslag och industrinedfall m.m.

Boka tid för bilvård?

Planera din bilvård enkelt och smidigt genom att boka online. Säkra din tid för skräddarsydd service och ge din bil det den förtjänar.

block-text-image

Fråga oss om bilvård