hero-image

Glasreparationer

block-text-image

Vi utför alla sorters glasreparationer

Vindrutan är en av de viktigaste komponenterna i din bils säkerhetssystem, då den fungerar som en bärande del av bilens konstruktion. För att säkerställa en säker körupplevelse är det avgörande att vindrutan är i gott skick.

Vi på Mobility Motors Group rekommenderar att du regelbundet låter oss kontrollera och underhålla din vindruta för att undvika kostsamma reparationer i framtiden. Om du trots allt skulle drabbas av en skada på din vindruta så finns vi här för att hjälpa dig oavsett om det handlar om att byta ut vindrutan eller reparera den.

Boka glasreparation

Aktuella erbjudanden

Frågor om glasreparationer

Det är alltid bättre att laga ett stenskott istället för att chansa på att det inte ska spricka. En reparation tar vanligtvis inte mer än 30 minuter och kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk, medan en rutanbyte kan ta en hel dag och kosta mellan 1500 och 3000 kr i självrisk. Så det är både billigare och mer miljövänligt att laga ett stenskott istället för att byta hela rutan.

Det går definitivt att reparera ett stenskott, vilket även är mer kostnadseffektivt för både dig och ditt försäkringsbolag. Dessutom är reparationen snabb och vi utför den medan du väntar, vilket är mer miljövänligt.

Om du har hel- eller halvförsäkring på din bil, ingår glasförsäkring. Då betalar du endast för självrisken.

Stenskott upp till 3 cm brukar man normalt kunna reparera. Ifall skadan är större krävs vanligtvis att man bytar ruta.

Boka tid för glasreparation?

Boka snabbt och enkelt din vindruteservice online idag. Säkra din tid för professionell och bekväm service.

block-text-image

Fråga oss om glasreparationer