hero-image

Glasreparationer

Boka glasreparation

Lagning av stenskott på endast 30 minuter
Reparation för alla typer av glasskador
Byte av vindruta till alla bilar
Hög expertis och kvalitativt utförande


Vi reparerar alla typer av glasskador

Vindrutan är en av de viktigaste komponenterna i din bils säkerhetssystem, då den fungerar som en bärande del av bilens konstruktion. För att säkerställa en säker körupplevelse är det avgörande att vindrutan är i gott skick.

Vi på Mobility Motors Group rekommenderar att du regelbundet låter oss kontrollera och underhålla din vindruta för att undvika kostsamma reparationer i framtiden. Om du trots allt skulle drabbas av en skada på din vindruta så finns vi här för att hjälpa dig oavsett om det handlar om att byta ut vindrutan eller reparera den.


Utbyte av skadad vindruta

Höj säkerheten och förbättra bilen genom att byta ut en skadad vindruta. Du betalar endast självrisken, som varierar beroende på vilket försäkringsskydd du har. Du behöver inte fylla i blanketter eller ha kontakt med försäkringsbolaget, allt det sköter vi åt dig för att underlätta processen.

Vanliga frågor kring AC-Service

Vad kostar en glasreparation?

Det är alltid bättre att laga ett stenskott istället för att chansa på att det inte ska spricka. En reparation tar vanligtvis inte mer än 30 minuter och kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk, medan en rutanbyte kan ta en hel dag och kosta mellan 1500 och 3000 kr i självrisk. Så det är både billigare och mer miljövänligt att laga ett stenskott istället för att byta hela rutan.

Vilka försäkringar täcker glasreparationer?

Om du har hel- eller halvförsäkring på din bil, ingår glasförsäkring. Då betalar du endast för självrisken.

Laga stenskottet eller byta vindruta?

Det går definitivt att reparera ett stenskott, vilket även är mer kostnadseffektivt för både dig och ditt försäkringsbolag. Dessutom är reparationen snabb och vi utför den medan du väntar, vilket är mer miljövänligt.

Hur stort stenskott kan man laga?

Stenskott upp till 3 cm brukar man normalt kunna reparera. Ifall skadan är större krävs vanligtvis att man bytar ruta.

Boka glasreparation idag

Boka lagning av ditt stenskott eller annan skada som uppstått på din vindruta direkt online.
Loading...

Märkesanpassade glasreparationer

Vi utför glasreparationer som är märkesanpassade och utför arbete enligt normer, direktiv med original delar från tillverkare. Vi samarbetar även med marknadens ledande försäkringsbolag.

Boka glasreparation