hero-image

Verkstad

Mbil.se Page Verkstad

Auktoriserade verkstäder

Oavsett vilket bilmärke du har, kan du alltid lita på Mobility Motors Group för högkvalitativ, pålitlig och kostnadseffektiv service. Låt oss hjälpa dig att hålla dina bilar i bästa skick och att köra säkert på vägarna.

Som auktoriserad verkstad för Nissan, Mercedes-Benz, Hyundai, Peugeot, Citroën, Opel, Mazda, Isuzu, Maxus, Aiways och Honda, är vi stolta över att kunna erbjuda dig den högsta standarden av service och reparation för dina bilar. Vi använder endast de mest avancerade verktygen och teknologierna för att säkerställa att din bil alltid håller högsta kvalitet och prestanda.

Vi på Mobility Motors Group erbjuder omfattande reparationstjänster för alla bilmärken. Vårt professionella team av tekniker har omfattande erfarenhet och kompetens från flera ledande varumärken och strävar alltid efter att följa tillverkarens föreskrifter och riktlinjer för att säkerställa att dina bilar underhålls på bästa sätt.

Boka verkstadstid

Aktuella erbjudanden

Frågor om däckhotell

Ett däckhotell är en plats där du kan lagra dina däck när de inte används, vanligtvis under säsonger när du inte kör med dem.

Däcken förvaras vanligtvis på en torr och sval plats, skyddade från direkt solljus och med minimalt tryck på dem.

Ja, det är möjligt att lagra däck hemma, men det kan vara en besvärlig process eftersom du behöver utrymme, tid och rätt förvaringsutrustning för att göra det på ett säkert sätt.

Priserna varierar beroende på var du bor och vilka tilläggstjänster du väljer. Ta kontakt med din närmaste anläggning för mer information gällande pris och villkor.

Det är viktigt att rengöra däcken noggrant och låta dem torka helt innan de förvaras. Det är också viktigt att inte stapla dem på varandra.

Genom att använda ett däckhotell sparar du utrymme hemma, slipper tungt lyftande, skyddar dina däck mot skador och säkerställer att de förvaras korrekt.

Däcken bör bytas ut varje säsong, för att säkerställa maximal säkerhet och prestanda. Normalt rekommenderas det att byta till vinterdäck när temperaturen sjunker under 7 grader Celsius och till sommardäck när temperaturen stiger över 7 grader Celsius.

Ja, våra däckhotell erbjuder förvaring av både däck och fälgar.

Det är bäst att byta till vinterdäck innan det börjar snöa och temperaturen sjunker till under 7 grader Celsius. Detta är vanligtvis i mitten av oktober till början av november.

Du kan hitta information om rätt däckstorlek och typ i din bils användarmanual eller genom att söka på nätet efter information om din bils modell och år. Det är också viktigt att välja däck som passar för de vägförhållanden du kör i, t.ex. vinterdäck för snö och is eller sommardäck för varmt väder. Skulle du behöva nya däck så hjälper vi dig att hitta rätt däck oavsett bilmodell.

Boka verkstad?

Säkra din verkstadstid med bara några klick. Boka din service eller reparation online för en smidigare upplevelse idag.

block-text-image

Fråga oss om verkstad