hero-image

Verkstad

Boka verkstadstid

Smidig och noggrann service
Utförliga inspektioner
Alltid originaldelar och tillbehör


Auktoriserade fullserviceverkstäder

Oavsett vilket bilmärke du har, kan du alltid lita på Mobility Motors Group för högkvalitativ, pålitlig och kostnadseffektiv service. Låt oss hjälpa dig att hålla dina bilar i bästa skick och att köra säkert på vägarna.

Som auktoriserad verkstad för Nissan, Mercedes-Benz, Hyundai, Peugeot, Citroën, Opel, Mazda, Isuzu, Maxus, Aiways och Honda, är vi stolta över att kunna erbjuda dig den högsta standarden av service och reparation för dina bilar. Vi använder endast de mest avancerade verktygen och teknologierna för att säkerställa att din bil alltid håller högsta kvalitet och prestanda.


Vi är experter på din bil

Vi på Mobility Motors Group erbjuder omfattande reparationstjänster för alla bilmärken. Vårt professionella team av tekniker har omfattande erfarenhet och kompetens från flera ledande varumärken och strävar alltid efter att följa tillverkarens föreskrifter och riktlinjer för att säkerställa att dina bilar underhålls på bästa sätt.

Vanliga frågor kring verkstad

Vad är skillnaden på service och reparation?

Att utföra en service på bilen innebär att man utför underhållsåtgärder för att säkerställa dess funktion och hållbarhet. Det kan inkludera byten av viktiga delar, justeringar och kontroller av systemen, samt rengöring och smörjning av rörliga delar.

Reparation innebär att man åtgärdar något som inte fungerar korrekt på bilen. Det kan vara allt från mindre reparationer av mindre delar till omfattande reparationer av större system som motor, transmission eller bromsar. Reparation utförs vanligtvis när en del eller ett system inte längre fungerar som det ska eller har gått sönder.

Får jag en stämpel i serviceboken hos Mobility Motors?

Absolut, se till att ha din servicebok tillgänglig i bilen när du lämnar in den för service. Det är viktigt att servicen och eventuella reparationer dokumenteras i serviceboken för att bibehålla bilens värde och kunna visa upp bilens underhållshistorik vid försäljning.

Många verkstäder erbjuder även att fylla i din digitala servicebok, så det kan vara en bra idé att höra efter vad som gäller för din verkstad. På så sätt kan du enkelt hålla koll på alla utförda serviceåtgärder och reparationer på bilen.

Får jag ett kostnadsförslag inför verkstaden?

Du som kund alltid få ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen innan arbetet påbörjas. På så sätt kan du känna dig trygg och ha full översikt över kostnaderna för reparationen.

Vilka reservdelar använder ni för min bil?

Våra verkstäder följer godkända standarder för service och reparationer. Vi följer biltillverkarens rekommendationer och använder alltid originalreservdelar så att din bil blir fortsatt täckt av nybilsgarantin efter ditt besök hos oss.

Boka verkstadstid

Boka din tid på en av våra verkstäder direkt online.

Loading...

Autoexperten

Förutom att vara en märkesauktoriserad verkstad för tio olika bilmärken så är även våra verkstäder anslutna till Autoexperten. Detta gör att vi kan utföra service, reparation och underhåll på i princip alla fordonsmärken. Hitta din Autoexperten verkstad idag.

Boka service